ALGEMENE VOORWAARDEN WEBNODE EN SMC

 

Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation is een web-gebaseerd dienst/product, Eigendom van en ondersteund door “Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation ”, een bedrijf gesitueerd in Gartenstrasse 3, 6304, Zug, Switzerland en aan de Noorddonk 49, 4651 ZC Steenbergen, Nederland

De huidige Algemene Voorwaarden reguleren het gebruik van alle producten en diensten van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation, Inclusief "Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation.com" en de inhoud ervan. Het houdt verschillende documenten in zoals Servicevoorwaarden (SV), Domeinnamen beleid en Privacybeleid.

DOOR HET GEBRUIKEN VAN DE WEBSITE VAN WEBNODE EN HAAR OFFICIËLE PARTNER SMC SEO OPTIMALISATION (INCLUSIEF DE INHOUD) EN/OF PRODUCTEN EN/OF DIENSTEN, GAAT U AKKOORD MET DE ALGEMENE VOORWAARDEN DIE VOLGEN, AAN BELEIDSMAATREGELEN DIE KUNNEN WORDEN TOEGEVOEGD, EN DE EVENTUELE HIERZIENINGEN OF WIJZIGINGEN AAN WELKE DEZE KUNNEN ONDERWORPEN WORDEN. ALS U NIET AKKOORD GAAT MET DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN, OF U WILT NIET BEGRENST WORDEN DOOR DEZE, GEBRUIK DAN DE WEBSITE VAN WEBNODE EN HAAR OFFICIËLE PARTNER SMC SEO OPTIMALISATION, DE PRODUCTION OF DIENSTEN NIET.Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation AG behoudt zich het recht voor om te allen tijde de Algemen Voorwaarden te updaten naar eigen inzicht, om zo rekening the houden met legale, industrie-gerelateerde of andere wijzigingen in de status quo. De meest recent geüpdate versie van de Algemene Voorwaarden is altijd beschikbaar op de "Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation.com" website. Echter, het bedrijf is niet verplicht the gebruikers te informeren over updates in de Algemene Voorwaarden. Daarom raden we alle gebruikers aan de overeenkomst te lezen op een consistente manier. De documenten zijn van kracht op de datum van hun laatste update.

Servicevoorwaarden

De website van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation, de inhoud, producten en diensten zijn beschikbaar voor alle personen die meerderjarig zijn en wettelijk in staat zijn om contracten aan te gaan (bindende afspraken). Het bewijs van naleving van deze criteria kan worden opgevraagd bij de toegang tot alle (of sommige) diensten en/of producten, in de vorm van identificatie of contactgegevens.

Deze Algemene Voorwaarden zijn tot stand gebracht tussen ons en gebruikers. Geen andere persoon is toegestaan hier voordeel uit te halen.

Als een rechter of toezichthouder besluit dat een bepaling van deze Gebruiksvoorwaarden ongeldig of anderszins niet afdwingbaar is, wordt deze bepaling(en) losgemaakt en verwijderd uit deze Servicevoorwaarden de resterende voorwaarden blijven volledig van kracht.

Als de SV in strijd zijn met de algemene voorwaarden vermeld op Uw registratie bij Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation (indien van toepassing) krijgen de SV voorrang, tenzij anders vermeld op aanvullende documentatie geleverd door de klantenondersteuning van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation.

1. Definities

Waar vermeld staat in de Algemene voorwaarden "U", "Uzelf", en "gebruiker" verwijst naar u, de gebruiker van de website van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation, de inhoud en de producten en diensten ervan, en "Uw", zal bijgevolg ook zo geïnterpreteerd worden. Verder, "Wij", "Ons" en "Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation" verwijst naar Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation AG en "Onze" en "Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation's"zal bijgevolg ook zo geïnterpreteerd worden. “Gebruikersinformatie" verwijst naar de persoonlijke details die verzameld kunnen worden door ons op Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation.com en/of tijdens de registratie en/of tijdens de verwerving van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation's producten of diensten. "Onze website" verwijst naar de website "Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation.com" en alle geassocieerde webpagina's. Echter, "Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation site" verwijst naar de website van onze gebruikers, gecreëert door het systeem van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation. "Derden" verwijst naar elke persoon/entiteit/bedrijf dat niet geassocieerd is met Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation AG.

2. Beschikbare diensten

2.1 Gratis versie
Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation's basisinstrument voor het creëeren en hosten van websites is volledig gratis voor elke en alle gebruikers. De kenmerken van onze gratis versies zijn specifiek voor het type site in kwestie. De gratis versies voor persoonlijke websites hebben 100 MB opslag, en zakelijke websites hebben 10 MB aan opslag. Beide versies hebben echter 1 GB bandbreedte per maand, en een mobiele versie van de site. De gratis versie van de e-commerce website heeft 10 MB aan opslagruimte, 1 GB bandbreedte per maand, een mobiele versie van de site, de mogelijkheid om 10 producten beschikbaar te hebben in de winkel, en betaling met creditkaart via PayPal.

2.2 Premium Diensten
Eens u het nodig acht een bepaalde behoefte te hebben zoals opslagruimte, een domeinnaam of zelfs een uniek ontwerp of website inhoud (i.e., copywriting), op maat gemaakt volgens uw instructies, kan u één of meerdere van onze Premium Diensten aankopen. Op dit moment houdt dit de hierboven vermelde opties in, als ook Premium Klantenondersteuning, backup en hersel, bedrijfsstatistieken, aangepaste voettekst, online advertentie campagnes, en veel meer diensten die al reeds beschikbaar zijn, in uitvoering, of gelanceerd worden.

3. Betalende Diensten

3.1 Prijzen

Alle diensten hebben een vaste prijs of een reeks van prijzen, volgends de karakteristieken van het nodige werk, en de tijd die eraan besteed wordt om het te vervolledigen. Deze prijzen kunnen onderworpen worden aan aanpasingen om rekening the houden met veranderingen in de markt, of kunnen tijdelijk gewisseld worden door speciale/promotionele prijzen. De waarden zijn ingesteld op de lokale eenheden, of in Verenigde Staten Dollars (VSD

4. Domeinnaam (Een betalende dienst)

4.1 Domeinnaam registratie en eigendomsrecht
De persoon of entiteit die de domeinnaam verwerft is hier de rechtmatige eigenaar van. Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation komt hier enkel tussen als Technische Administrator en interface (agent) tussen u en de organisatie die de domeinnamen toewijst. Echter, als u (de eigenaar van het domein) beslist uw domeinnaam niet te hernieuwen, is Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation niet verantwoordelijk voor enige problemen of kwesties die optreden nadat het domein niet hernieuwd is. Ook, wees gewaarschuwd dat er geen wachtperiode is, daarom als u de domeinnaam niet hernieuwd, kan de domeinnaam aan een andere Internet gebruiker toegewezen worden.

4.2 Domein Hernieuwing
Een domeinnaam kan hernieuwd worden van de dag van aankoop tot de dag voorafgaande aan de vervaldatum. De vervaldatum verwijst naar de dag dat uw domeinnaam ongeldig wordt, en daarom zal stoppen met functioneren. Het niet hernieuwen van de domeinnaam kan resulteren in een extra kost in rekening gebracht door de domeinbeheerder (voorwaarden en bedrag zijn ingesteld door de domeinbeheerder). Afhankelijk van de domeinnaam TLD (top level domein) kunt u het herstel van een domeinnaam aanvragen gedurende een periode na de verwijdering (aflossingsvrij). De vergrendelperiode varieert per TLD en is niet beschikbaar voor een aantal domeinnamen. Deze actie (domeinnaam restauratie) wordt geassocieerd met extra kosten. Voor gTLD (generic top level domain - bijvoorbeeld com, net, org) herstellen prijzen kan vanaf 100 euro/150 USD. Herstellen van prijzen voor andere TLD's kan variëren , startend vanaf 100 euro/150 USD.

4.3 Annulering van de inschrijving
De domeinnaam is eigendom van degene die ze verkrijgt op het moment van aankoop; daarom kan het niet worden ingetrokken, en terugbetaling is daardoor onmogelijk.

4.4 Privé-Domeinregistratie
U kan een domeinnaam registreren en nog steeds uw privacy/anonimiteit behouden om op die manier het vermijden van het verkrijgen van SPAM (ongewenste elektronische berichten) of gevonden te worden in databases. Tijdens het registratieproces bent u verplicht om uw contactinformatie bekend te maken, hoewel dit enkel zal gebruikt worden toegepast worden voor betalingen (i.e., om een factuur op te stellen).

De service van privé-registratie wordt verzorgd door en in overeenstemming is met de voorwaarden van Anonymouse Domains, s.r.o., registratienummer: 28296800, gebaseerd op Hlinky 995/70, Staré Brno, 603 00 Brno.

5. Contract en Intrekking Contract

5.1 Contract 
Een bindend contract wordt geïnitieerd tussen U en Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation, op het moment dat U een dienst besteld en de betaling is succesvol voltooid. “Succesvol voltooid” is gedefinieerd als het volledige bedrag is betaald en de factuur is beschikbaar in de Administratie van uw Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation Rekening. Er is een periode van 15 dagen waarin de het bedrag kan worden terugbetaald als de annulatie van de dienst aanvraagt. Hoewel, dit proces volgt specifieke reeks van criteria en regels (zie paragraaf 6.4).

5.2 Intrekking Contract
Intrekking van eenders welke dienst kan op elk moment aangevraagd worden als u niet van plan bent de kosten terug te vorderen.Ook, intrekking, de verwerving van diensten, en het aanvragen van wijzigingen in de huidige diensten (dit wil zeggen, wat ook van invloed is op de functionaliteit van uw project) moet gepresenteerd worden door U (de eigenaar van het project) schriftelijk (per e-mail), en van het e-mailadres dat gebruikt is tijdens het registreren van het project.

5.3 Duur van het Contract
Het verwerven van de website pakketten heeft een contractlengte van 1 tot 10 jaar. Domeinnamen hebben een contractlengte van minimum 1-2 jaar (afhankelijk van de voorwaarden van de aanbieder) en voor maximum 10 jaar. Voor De overige diensten, tenzij anders is aangegeven bij aankoop, eindigt het contract een de dienst is geleverd.

6. Betalingen/Vergoedingen en Terugbetalingen

6.1 Betalingsmethoden
Premium diensten kunnen betaald worden met PayPal, Kredietkaart, overschrijving, en andere landsspecifieke betalingsmethoden (inclusief directe storing op de rekening van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation).

Bij overschrijvingen, all de nodige informatie is beschikbaar op het Premium dienst bestelformulier. Eveneens, alle bijkomende transactiekosten worden betaald door u, niet door Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation.

Opmerking: U bent verantwoordelijk voor het correct invullen van de informatie op het betalingsverzoek. Gelieve zeker te zijn dat alle velden correct zijn ingevuld en dat alle gegeven informatie accuraat is. Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation is niet verantwoordelijk voor onvoltooide verzoeken wegens onvolledige gebruikersinformatie

6.2 Terugkerende betalingen (Automatische Verlening)
Als u een Premium pakket heeft, en u heeft de betaling gedaan via creditkaart of PayPal, kan in sommige gevallen de automatische vernieuwing/ verlenging beschikbaar zijn. De frequentie van de vernieuwing kan maandelijks of jaarlijks zijn, afhankelijk van het type betaling dat u geselecteerd heeft. Voor de jaarlijkse hernieuwingen wordt het bedrag 30 voor de vervaldatum van het pakket aangerekend.

De automatische verlenging kan op elk moment geannuleerd worden in de "Administratie" van uw project.

6.3 Betaal- en Activatiedatum
De betaaldatum wordt ingesteld na de bevestiging van succesvolle betaling van het bedrag in kwestie door de desbetreffende betalingsentiteit (bv:., betaalmedthode leverancier). Aangaande betalingen gemaakt met Kredietkaart of PayPal, het bedrag wordt onmiddelijk van uw rekening afgetrokken. . Daardoor is de betaaldatum en activatiedatum dezelfde, tenzij de terugvordering van de volledige betaalde bestelling manueel gedaan moet worden. In dit geval, kan de activatie enkele dagen vertraging oplopen.

6.4 Verzoek tot Terugbetaling
Alle Premium Diensten, behalve voor domeinnaam registratie, zijn terugbetaalbaar binnen 15 dagen na activatie. De terugbetaling is alleen mogelijk voor uw eerste aankoop van premium diensten. Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation zal geen terugbetaling uitvoeren voor eventuele volgende aankopen, inclusief de Automatische Verlening van diensten die door terugkerende betaling gestort worden. Hoewel, weet wel dat waardebonnen op geen enkele manier terugbetaalbaar zijn.

Het is niet mogelijk om reeds geregistreerde domeinen te vergoeden. In het geval dat u een bij aankoop van een Premium pakket een voucher heeft ontvangen voor een gratis domein en u besluit uw bestelling te annuleren nadat het domein is geregistreerd. Is het terug te betalen bedrag gelijk aan de prijs van het premium pakket exclusief het bedrag van het domein.

Indien - in het geval van online reclame campagnes - een derde partij (Google) besluit om de gemaakte campagne te blokkeren vanwege een twijfelachtig(e) product(en) / dienst(en) in de campagne, is het niet mogelijk om een terugbetaling vragen. In dat geval is Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation niet aansprakelijk voor de mogelijke financiële verliezen van de gebruiker.

Om contractherroeping aan te vragen, moet u een e-mail sturen naar onze klantendienst (raadpleeg Artikel 5).

Voor een annulatie van een website pakket binnen de 15 dagen is geen rechtvaardiging nodig; Wel moedigen wij het aan als bron van informatie voor ons.

In het geval van een geautoriseerd verzoek tot annulatie van eenders welke Premium dienst, behalve voor website pakketten en domeinnaam registraties, moet u een geldige rechtvaardiging voorleggen. Voor de hierboven genoemde zaken kunnen de volgende redenen een terugbetaling krijgen:

 • (a) Volledige terminatie van alle diensten (inclusief de gratis diensten);
 • (b) Herhalende technische problemen met de diensten , die het normaal functioneren van uw project belemmert;
 • (c) Het niet vertrekken van de volledig betaalde dienst (met confirmatie van betaling).

Opmerking: Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation behoudt zich het recht voor om de annuleringsreden die u opgeeft te herzien, te beslissen over de aanvaarding of weigering van uw verzoek.

6.5 Datum en Methode van terugbetaling
Terugbetaling van de vergoeding zal tot 60 dagen duren vanaf de dag waarop Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation de terugbetaling confirmeert, en zal verwerkt worden op de zelfde manier waarop de betaling gemaakt werd (behalve bij directe storting) of via een niet-terugbetaalbare waardebon. De deactivatie gebeurt op hetzelfde moment als de terugbetaling.

7.1 Inhoud
U zal geen materialen posten of verspreiden op de Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation website die lasterlijk, bedreigend, obsceen, schadelijk, pornografisch of anderszins illegaal van aard zijn. Ook materialen die op één of andere manier inbreuk maken op welke wijze ook, op onze rechten of de rechten van anderen (met inbegrip van, maar niet alleen beperkt tot intellectuele eigendomsrechten, confidentiële rechten en recht op privacy) zijn absoluut verboden, alsook activiteiten die kunnen leiden tot leed en overlast op ons of anderen. Overigens, mag u geen meningen uiten die vulgair, grof, seksistisch, racistisch of beledigend zijn. Wij moedigen gebruiker aan met elkaar om te gaan op een respectvolle en beleefde manier.

7.2 Eigendom van de Inhoud
U zal geen materialen op de Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation site plaatsen of beschikbaar maken die u niet uw eigendom zijn, zonder de expliciete toestemming van de wettige eigenaar van de materialen in kwestie.

7.3 Deelname aan Evenementen
U zult zich houden aan de regels van een wedstrijd, promotie of marketing campagne waaraan u deelneemt op onze website.

7.4 Tussenkomst
U zal zich niet inlaten met bepaald gedrag of handelingen die operationaliseert of veiligheid van de Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation site kunnen beïnvloeden. Noch zal u onredelijke overlast of verstoring van onze medewerkers veroorzaken.

7.5 Identiteit
Je zal niet voordoen als een andere persoon/entiteit, of uw connectie met een andere persoon/enteit verkeerd voorstellen.

7.6 SPAM
U zult uw Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation Website niet promoten door het versturen van spam (i.e., e-mails verzonden naar accounts zonder voorafgaande toestemming van de eigenaar).

7.7 Robot Software
U zal geen software-robot gebruiken (of andere software die niet van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation is) om nieuwe Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation sites te maken, noch om te bewerken nog om toegang te krijgen tot Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation sites.

7.8 Probleem Omzeilingen
U zal geen probleem omzeilingen gebruiken van welke aard dan ook, om beperkingen van pakketten of beperkingen van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation diensten of functies te overwinnen.

8. Intellectuele Eigendom

Alle auteursrechten, handelsmerken en andere intellectuele eigendomsrechten van materialen of inhoud, geleverd als onderdeel van de Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation site, blijft te allen tijde, onvoorwaardelijk bij ons of onze licentiegevers. U bent niet toegestaan ​​om dit materiaal of inhoud te gebruiken zonder toestemming door ons of onze licentiegevers. Bovendien, bent u enkel toegestaan dergelijk materiaal te gebruiken op de manier beschreven in de Algemene Voorwaarden. U zal niet kopiëren, reproduceren, distribueren, commercieel exploiteren, noch op enige andere vorm baten of winst maken van dergelijke materialen, noch zal u helpen/faciliteren van derden aan de acties zoals die hierboven vermeld.

Bovendien, als u zich bewust bent van dergelijke verspreiding of commerciële exploitatie, gaat u ermee akkoord ons onmiddelijk op de hoogt te brengen.

9. Privacy

9.1 Wetgeving
Wij zullen alle toepasbare landspecifieke wetgeving naleven inzake gegevensbescherming over ow persoonlijke gegevens, verzameld door ons.

9.2 Gegevensverwerking
U kan gevraagd worden informatie over uzelf in te geven op verschillende pagina's van de Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation site. Echter, wij zullen deze informatie niet gebruiken op een andere manier dan degene die is uitgedrukt nabij de het veld waar naar de informatie gevraagd wordt. Ook, alle gebruikersinformatie wordt verwerkt op dezelfde manier en met dezelfde beperkingen als in onze Privacybeleid.

9.3 Gegevens terugtrekken
U kunt verzoeken om uw persoonlijke informatie terug te trekken uit onze marketing database. Om dit te doen, moet U (de eigenaar van het project) een schriftelijk verzoek indienen (van het e-mailadres dat gebruikt werd om het project te registreren) aan Onze klantendienst afdeling, hetzij via de link in uw Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation site, of door de Contact pagina op onze website.

9.4 Wijzigingen in persoonlijke gegevens
Wij raden u ten sterkste aan alle persoonlijke gegevens te updaten, omdat deze gegevens worden gebruikt in de klantendienst afdeling.

9.5 Registratie
Om onze producten en diensten te kunnen gebruiken, moet u een geldige registratie bij Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation hebben. Dit geeft recht op een project waarin u meerdere Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation sites kan hebben. Om te registreeren, heeft u een e-mailadres nodige, een wachtwoord en andere persoonlijke gegevens. U bent de enige verantwoordelijke in geheimhouding van uw wachtwoord en account. Alle activiteiten ontstaan ​​uit uw account en/of wachtwoord is uw verantwoordelijkheid. Wij raden u ten sterkste aan dat u uw wachtwoord en account informatie strikt vertrouwelijk behandeld, en met niemand deelt. In het geval van onbevoegd gebruik van uw wachtwoord en/of account, breng dan onmiddelijk Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation schriftelijk (van het e-mailadres dat gebruikt werd om het project te registreren) op de hoogt. Om misbruik te voorkomen, zorg ervoor dat u zich afmeld op het einde van elke sessie.

10. Schending van onze Voorwaarden

Het niet naleven van de voorwaarden vermeld op artikel 7 en/of deelname aan activiteiten die indruisen tegen of anderszins gedoogd door deze gebruiksvoorwaarden maken u aansprakelijk voor disciplinaire maatregelen en juridische vervolging . De beslissing om disciplinaire maatregelen te kunnen nemen (met inbegrip van maar niet beperkt tot onderbreking van alle diensten) valt onder de bevoegdheid van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation.

11. Stopzetting/Terminatie van de diensten

Wij behouden ons het recht voor om onze diensten aan u met onmiddellijke ingang te beëindigen of op te schorten voor onbepaalde tijd, als u onze voorwaarden schend, of als wij gegronde redenen hebben om te geloven dat u onze voorwaarden schendt. Ook, zullen wij onze diensten aan u beëindigen, naar eigen inzicht, indien u deelneemt aan een gedrag dat wij onaanvaardbaar beschouwen.

12. Aansprakelijkheid

WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR SCHADE AAN GEBRUIKERSOF DERDEN OF HARDWARE DAT VEROORZAAKT IS DIRECT, INDIRECT NOCH PER ONGELUK ALS GEVOLG VAN OF IN VERBAND MET HET GEBRUIK VAN ONZE DIENSTEN EN/OF PRODUCTEN? INCLUSIEF HET DONWLOADEN VAN MATERIAAL DOOR ONZE DIENSTEN. WIJ ZIJN NIET VERANTWOORDELIJK VOOR SCHADE AAN GEBRUIKERS OF DERDEN ALS EEN GEVOLG VAN HET ONVERMOGEN VAN HET GEBRUIK VAN ONZE DIENSTEN EN/OF ONZE WEBSITE EN/OF ONZE PRODUCTEN, NOCH DIRECT, INDIRECT, PER ONGELUK, NOCH IN VERBAND MET DEZE GEBEURTENIS. VANDAAR DAT HET GEBRUIK VAN DE DIENSTEN OP EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID EN RISICO IS. U BENT ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR ELKE SCHADE AAN UW COMPUTERSYSTEEM OF ANDERE APPARATUUR OF VERLIES VAN GEGEVENS DAT RESULTEERT UIT HET DOWNLOADEN VAN DERGELIJKE MATERIALEN.

U BEGRIJPT, EN GAAT AKKOORD DAT HET GEBRUIK VAN DE WEBNODE EN HAAR OFFICIËLE PARTNER SMC SEO OPTIMALISATION SITE, ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN OP UW VERANTWOORDELIJKHEID IS EN DAT WEBNODE EN HAAR OFFICIËLE PARTNER SMC SEO OPTIMALISATION WEBSITE, DIENSTEN EN PRODUCTEN AANGEBODEN WORDEN "ZOALS ZE ZIJN" EN "ZOALS BESCHIKBAAR". U ACCEPTEERD EN AANVAARDT DAT WIJ NIET VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR DE BESCHIKBAARHEID EN/OF FUNCTIONALITEIT VAN DE WEBISTES VAN DERDEN EN/OF MATERIAAL WAAR U TOEGANG TOE HEEFT VIA DE WEBNODE EN HAAR OFFICIËLE PARTNER SMC SEO OPTIMALISATION SITE.

12.1 Derde Partijen
Wij keuren niet goed, noch zullen wij verantwoordelijk gesteld worden, noch aansprakelijk voor enige inhoud, reclame, product of dienst op, of beschikbaar via websites van derden.

Alle transacties tussen u en een derde partij gevonden op of via de Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation Site, met inbegrip van betaling voor en levering van producten, diensten en alle andere termen, voorwaarden, garanties of verklaringen in verband met dergelijke transacties, zijn gemaakt tussen U en de entiteit in kwestie. Daarom,  zijn wij niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies/schade van welke aard ook, die voortvloeien uit dergelijke transacties.

12,2 Uitsluiting van Garantie 
Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation, haar dochterondernemingen, en zijn licentiegevers vertegenwoordigen niet, noch garanderen u dat:

 • (a) Uw gebruik van de diensten en producten zullen voldoen aan uw wensen;
 • (b) Uw gebruik van de diensten en producten ononderbroken, tijdig, veilig of vrij van fouten of virussen zullen zijn;
 • (c) Alle informatie die u verkrijgt als gevolg van uw gebruik van de diensten en producten correct of betrouwbaar zal zijn;
 • (d) Gebreken in de werking of functionaliteit van de software aan u verstrekt als onderdeel van de diensten zullen worden gecorrigeerd;

Geen advies of informatie, mondeling of schriftelijk, verkregen door U van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation, via of uit Onze dienstverlening zal enige garantie creëeren die niet uitdrukkelijk vermeld in de voorwaarden.

Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation ontkent uitdrukkelijk alle garanties en voorwaarden van welke aard dan ook, hetzij expliciet of impliciet, met inbegrip van maar niet beperkt tot de impliciete garanties en voorwaarden van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

13.Beperking van Aansprakelijkheid

Inachtneming van de voorzieningen in de aansprakelijkheid (artikel 12) hierboven, GAAT U ER UITDRUKKELIJK MEE AKKORD DAT WEBNODE EN HAAR OFFICIËLE PARTNER SMC SEO OPTIMALISATION, HAAR DOCHTERONDERNEMINGEN EN LICENTIEGEVERS, NIET AANSPRAKELIJK ZIJN VOOR DE VOORWAARDEN VERMELD OP DE PUNTEN 13.1 TOT 13.3

13.1 Algemeen
Enige directe, indirecte, incidentele, speciale daaruit voortvloeiende of morele schade die kan ontstaan ​​door u, ongeacht de oorzaak en onder elke theorie van aansprakelijkheid. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, verlies van winst (direct of indirect), verlies van welwillendheid of zakelijke reputatie, verlies van gegevens, kosten van aanschaf van vervangende goederen of diensten, of andere immateriële verliezen.

Enig verlies of schade die kan ontstaan ​​door U, met inbegrip van maar niet beperkt tot, verlies of schade als gevolg van:

 • (a) Het vertrouwen dat u in de volledigheid, juistheid of aanwezigheid van advertenties, of als gevolg van een relatie of transactie tussen u en een adverteerder of sponsor wiens advertenties in de diensten verschijnen;
 • (b)Elke wijziging die Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation kan maken aan de diensten, of voor permanente of tijdelijke stopzetting van de levering van de diensten (of andere functies binnen de diensten);
 • (c) Verwijderen van, beschadigen van of het niet op te slaan van elke inhoud en andere communicatiegegevens bewaard of verzonden door of via uw gebruik van de diensten;
 • (d) Het gebrek aan het voorzien van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation van uw accurate accountinformatie;
 • (e) Het gebrek aan het veilig bewaren van uw wachtwoord of accountgegevens;

13.2 Rechtsbevoegdheid
De beperkingen van de aansprakelijkheid van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation aan u, in paragraaf 13.1 hierboven is van toepassing ongeacht Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation op de hoogte is of had moeten zijn van de mogelijkheid van dergelijke verliezen. Ook zullen beperkingen die wettig zijn in Uw rechtsgebied op u van toepassing zijn.

13.3 Informatie voorzien op Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation sites
Wij zijn niet verantwoordelijk, noch aansprakelijk voor:

 • (a) Materialen geschreven door gebruikers, met name geplaatst op blogs en/of forum. Daarnaast zijn wij het ​​niet eens dergelijke materialen en behouden ons het recht voor om dergelijke bijdragen te monitoren, maar ook, om te reageren, opmerkingen te maken, te bewerken, weigeren te plaatsen, of enige inhoud van blogs en/of forums verwijderen volgens onze absolute discretie. Echter, het falen van het verwijderen van dergelijke materialen betekent niet dat wij dit goedkeuren of aanvaarden;
 • (b) De nauwkeurigheid, timing en betrouwbaarheid van de informatie/verklaring over Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation Website, noch zullen wij verantwoordelijk worden gehouden/gesteld worden voor verklaringen, adviezen en/of meningen van gebruikers op blogs en forums (behalve in de mate wettelijk verplicht). Als u enige vordering hebt die voortvloeit uit handelingen en/of verklaringen van een andere gebruiker, gaat u akkoord met een dergelijke vordering alleen tegen die gebruiker en niet tegen ons;
 • (c) De kwaliteit, de nauwkeurigheid noch de geschiktheid van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation Website, behalve wat wettelijk verplicht is. Echter, We leveren alle redelijke inspanningen om onze diensten te verlenen op de meest professionele manier;
 • (d) Elke frauduleuze verkeerde voorstelling van zaken die wij maken en voor overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door onze nalatigheid. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enig ander verlies / schade aan welke u of een derde partij kan kan onderworpen zijn als gevolg van het gebruik van, noch in verband met uw gebruik van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation Website.

14. Voortdurende Verbetering in Werkwijze

De kwaliteit van onze diensten en producten is de belangrijkste focus van Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation, vandaar dat ons systeem is onderwerp van een Continuous Improvement Process (CIP) zowel op de technologische als ontwerp aspecten van het product.

15. Feedback

Als onderdeel van ons streven naar uitmuntendheid, Webnode en haar officiële partner SMC Seo Optimalisation AG verwelkomt uw opmerkingen en suggesties over bepaalde of alle van de voorwaarden en vermelde regels op de huidige Algemene Voorwaarden. Om bij te dragen met uw commentaar / suggestie, neem contact op met onze Klantenondersteuning afdeling, of stuur een e-mail naar:SMCLaatst gewijzigd op 7 augustus, 2016.