Als u meer omzet wilt maken doordat u meer doelgerichte bezoekers zoekt, dan adviseren wij u de rechtstreekse "bannerlink" naar uw website op meer dan 220 miljoen wereldwijde websites. U kunt zelf het land van uw bezoekers kiezen!

 - Zo bereikt u per dag uitsluitend UNIEKE en potentiële bezoekers voor uw website!

 - Het plaatsen van een link naar het netwerk van SMC Seo Optimalisation Europa kunt u onmiddellijk in werking stellen door het onderstaande formulier in te vullen en de kosten te betalen!

 - Het SMC Seo Optimalisation netwerk bestaat uit meer dan 200 miljoen gerenomeerde websites in Europa die uw banner op hun homepage plaatsen.

 - Door het plaatsen van een link banner naar uw website, product of dienst bent u verzekerd van het aantal unieke bezoekers dat u heeft opgegeven en zelfs meer!

  Uw advertentie zal gratis door ons worden opgemaakt in de vorm van een banner van het formaat 468 X 60 mm.

 

LET OP:

Omdat u kiest voor een bepaald land, kan het maximaal 48 uur duren voordat uw banner online staat op alle websites!

De betrokken websitebeheerders dienen de banner eerst nog in te voeren en er is in sommige gevallen ook een tijdverschil!

 Maak uw keuze:

Het aantal bezoekers dat u kiest, garanderen wij voor 100%.

 

Alle bezoekers via uw banner op het SMC Network van Seo Webmasters zijn volledig veilig en worden gepubliceerd op alle 220 miljoen websites die een "Google certificaat" hebben.

Uw website zal dus nooit schade oplopen door het doelgerichte 'bestellen van extra bezoekers' op uw website en uw website zal uiteraard een veel hogere plaats in Google en alle andere werelwijde zoekmachines krijgen!