GELD VERDIENEN MET MIJN WEBSITE ZONDER INVESTERING...!

23-09-2015 16:11
Ja, u leest het goed... zonder investering geld verdienen met uw website 7 dagen per week!


U kent natuurlijk inmiddels wel SMC Seo Optimalisation, de internet onderneming die vele websites in beheer heeft.

Omdat nu voor het Nederlandse en Belgische netwerk een speciale (en aanpasbare) banner is ontwikkeld die op elke website is te intregeren, kunt u nu heel makkelijk geld verdienen terwijl u er niets voor hoeft te doen. Alleen maar de Netwerk Banner te plaatsen op uw website en de verdiensten komen vanzelf!

HOE HET WERKT...

  1. U meld zich aan bij https://www.smcnetwork.eu/ en vraagt om partner te worden.
  2. Daarna sturen wij u het <script> om de banner te plaatsen en dat is alles.
  3. Als er iemand op de banner die op uw website staat klikt om een advertentie te plaatsen, verdient u automatichs € 2,50 (excl.B.T.W.) die wij wekelijks op uw bankrekening of PayPal rekening storten.
  4. Er staan maximaal 10 advertentielinks op de banner, dus bij elke 'nieuwe' adverteerder valt de 10e automatisch af en komt de 'nieuwe' adverteerder steeds op de eerste plaats te staan!
U gaat geen enkele schriftelijke verplichting aan en u mag de banner verwijderen of stoppen met uw website wanneer u maar wilt.

Wij betalen namelijk uit als uw unieke URL adres automatisch met een advertentie bestelling wordt meegezonden. Zien wij die niet meer verschijnen bij de bestellingen, dan betalen wij natuurlijk ook niets meer uit.

Heeft u nog vragen, stuur ons dan gerust een mailtje naar info@smcpayments.nl of bel ons van 10:00 tot 17:00 uur op 0167 500 441 en wij geven u alle informatie!

Wij wensen u alvast succes en hopen dat u veel mag verdienen, want als u verdient... dan doen wij dat ook!

Met vriendelijke groet,
SMC Seo Optemalisation