Snel uw website promoten of partner worden?

02-10-2015 12:59
Wat u hier ziet is de nieuwe link banner die wij op enkele tienduizenden websites in Nederland en België bij onze linkpartners hebben staan.

U kunt niet alleen uw advertentie plaatsen door een banner met uw webadres in deze kolom te zetten, maar als u ook 'linkpartner' wilt worden, dan verdiend u Dag & Nacht ook nog aan deze banner.

Ten eerste krijgt elke nieuwe 'linkpartner' een gratis banner advertentie bovenaan de lijst van 10 adverteerders.

Ten tweede krijgt u van elke bezoekers die via uw website een bannerlink besteld ook nog eens € 2,50 (excl. B.T.W.) van ons uitbetaalt!

Wij betalen alle 'linkpartners' altijd binnen 7 werkdagen na de plaatsing van een bannerlink die via hun website is ontvangen.

De linkbanner is specifiek gericht op Nederland en België, maar er komen ook vele buitenlandse bezoekers op uw website terecht uit alle landen van de wereld en dat maakt dus dat uw website ook nog eens automatisch zal stijgen in de 'ranking' van Google en bovendien zal uw website ook stijgen in de listing van Google, door de vele extra bezoekers.

Telkens als er een nieuwe adverteerder een linkbanner besteld, komt deze bovenaan in de lijst te staan en valt de onderste adverteerder automatisch af.

Iedere adverteerder ontvangt een E-mail als zijn of haar advertentie is vervallen, zodat ze deze eventueel weer opnieuw kunnen bestellen.

Denkt u er maar eens over na en ga eens naar de website van SMC Network zodat u alles volledig kunt lezen en zien hoe alles werkt.

Wij zien u natuurlijk graag als nieuwe 'linkpartner' of alleen als adverteerder.

Wilt u direct al een bannerlink plaatsen, dan kunt u op het voorbeeld van de bannerlink klikken, u gaat dan rechtstreeks naar het bestelformulier!

U zult in ieder geval in beide gevallen succes hebben met uw beslissing!

Wilt u nog andere informatie, dan kunt u ons natuurlijk altijd een mailtje sturen via deze link.

Met vriendelijke groet,
smcnetwork.eu